APEL pentru salvarea unui REALIZATOR TV aflat in COMA dupa un grav accident rutier


Un apel a fost lansat pe Facebook pentru a salva un realizator tv din Iași, transportat în comă la spital, după un grav accident. Apropiații lui Alex Vasiliu fac apel la donarea de sânge.

Accidentul în care a fost rănit realizatorul tv ieșean s-a produs marți în localitatea Războieni. Trei mașini au fost implicate.

Alex Vasiliu se afla în mașină împreună cu fiul său și o femeie. Era pe scaunul din dreapta șoferului. Realizatorul tv a fost transportat în comă la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. A suferit un traumatism cranio-cerebral, fractură de bazin, pneumotorax drept, spune ziaruldeiasi.ro.

Apropiații lui Alex Vasiliu fac acum apel la donare de sânge, într-un mesaj postat pe Facebook.

”Este nevoie urgentă de sânge pentru domnul profesor Alex Vasiliu din Iași! A suferit un grav accident rutier și este la Terapie intensiva la Sf. Spiridon. Vă rog din suflet, toți cei care puteți să faceți o faptă bună, mâine dimineață mergeți la Centrul de transfuzii de la Spiridon și donați pentru dl. Alex Vasiliu. Are nevoie de A2, însă se poate dona sânge de la orice grupă”, se arată în mesajul de pe Facebook.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns