ARSINEL, BENEFICIARUL unui TRANSPLANT „PENAL” la clinica lui LUCAN,”TRAFICANTUL de VIETI PE EURO”-facut PRAF de jurnalistul CTP


Alexandru Arşinel i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan de curând, pentru că, în 2013 a fost supus unei operaţii de transplant de către medicul Mihai Lucan, potrivit B1.ro Arșinel a spus că nu crede acuzaţiile de tentativă de omor care i se aduc doctorului, catalogând drept „oribil” ceea ce i se întâmplă fostului şef al Institutului de Urologie din Cluj.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în stilul binecunoscut, s-a dezlănțuit împotriva lui Alexandru Arșinel după ce acesta i-a luat apărarea celui care i-a făcut transplant.

„Popularul cabotin Al. Arșinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieți pe euro care își spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce își așteptau moartea.

Al. Arșinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearșineii săriți la transplantul renal ca să-și facă M. Lucan transplantul penal, îngrășând caracatița monstru crescută în clinica lui particulară.

Să fie sănătos, dl Arșinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan și să fie redat nearșineilor ce stau la rând pentru el. Republicanii ce spun?”, a comentat Cristian Tudor Popescu în republica.ro.

Loading...

Lasă un răspuns