ARSINEL RUPE TACEREA: ADEVARUL despre CAND si CUM A MURIT ACTRITA STELA POPESCU! Detalii SOCANTE

Alexandru Arșinel nu poate să trecă peste moartea partenerei sale de scenă și prietena lui apropiată de o viață, Stela Popescu. Actorul a făcut o dezvăluire incredibilă despre ultimele clipe din viața ei. 

Medicii au stabilit, în urma unei autopsii, că Stela Popescu a murit în urma accident vascular cerebral. Actrița a fost descoperită fără suflare în holul casei sale.

 „Eu am aflat după două zile de acea fimare și ce s-a întâmplat la gală. Alexandru Arșinel nu poate să trecă peste moartea partenerei sale de scenă și prietena lui apropiată de o viață, Stela Popescu. Actorul a făcut o dezvăluire incredibilă despre ultimele clipe din viața ei.

A venit acasă, de la acea gală, s-a descălțat, s-a dus să aprindă lumina afară, a revenit în casă și a căzut. Ea atunci a murit”, a dezvăluit, la Antena 3, Alexandru Arșinel.

Cât despre relația cu fostul ei soț, Arșinel a povestit o întâmplare haioasă. „Era greu. Te punea la punct cu drăgălășenie. Trebuia să te îndrăgostești de ea, dar nu trebuia să te superi dacă nu îți răspundea la avansuri. În ’77. după ce jucase două spectacole la Boema, avându-l partener pe Bănică. La un moment dat, Ștefan i-a spus că nu mai poate să mai joace. În anul următor a scris Puiu un alt spectacol și Stela nu a mai vrut să joace cu Bănică. Și atunci au pornit la vânătoare de parteneri. Eu jucasem într-un spectacol și aveam un rol de rahat. Figurație. Puiu (Maximilian, soțul Stelei Popescu – n.r.) m-a văzut. Când a venit vorba să se ia o hotărâre, a zis: Arșinel” a povestit marele actor.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns