ASASINAT comandat de un MILIARDAR. Detalii și declarații EXPLOZIVE din Penitenciarul Jilava


Asasinul moldovean Vitalie Proca lovește din închisoare. Asasinul mărturisește, cu lux de amănunte, că un alt atentat celebru pe care l-a comis, cel împotriva bancherului Gherman Gorbunțov, a fost ordonat de nimeni altcineva decât controversatul oligarh moldovean Vlad Plahotniuc.

Declarațiile uluitoare ale lui Proca, date în fața magistraților, au șocat anchetatorii. Conform mărturiei interlopului, miliardarul și controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc ar fi ordonat asasinarea unui rival.

„La condamnarea mea la o pedeapsă aproape dublă față de pedeapsa aplicată instigatorilor și complicelui, pedeapsă ce nu se mai regăsește în istoria proceselor penale din România, a contribuit în mod esențial faptul că eu nu am colaborat cu organele de urmărire penale și nu am recunoscut nici la fond și nici în apel săvârșirea infracțiunilor de care am fost acuzat”, spune asasinul moldovean în fața magistraților, informează cancan.ro.

El declară, mai apoi, că atentatul a fost organizat de un alt asasin plătit, Ion Druță, zis Vanea Pisateli, personaj care ar avea legături cu Vlad Plahotniuc.

În iunie 2016, Vitalie Proca era condamnat definitiv la 21 de ani și opt luni de închisoare, fiind acuzat că a încercat să omoare, în 2012, un tânăr în cartierul Vitan din Bucureşti, pe care l-a confundat cu liderul lumii interlope din Piatra Neamţ, Ioan Mironescu.

Sursa:evz.ro

Loading...