Asta da LOVITURĂ! Se anunță SFÂRȘITUL pentru LIVIU DRAGNEA: ‘A început numărătoarea INVERSĂ’


Pentru Liviu Dragnea a început numărătoarea inversă, iar miza cea mare a liderului PSD este să își aranjeze un complet cât mai prietenos la ICCJ, iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic, este de părere politologul Stelian Tănase.

”Bătălia de ariergardă pe care o duce Liviu Dragnea pentru a se salva din „ghearele justiției” a ajuns în faza finală. Liderul absolut al PSD face demersuri insistente să-și aranjeze cu mînuța lui lista judecătorilor pentru 8 octombrie. Pină acum însă, spre mirarea lui, nu are spor. Vrea să-și pună niște judecatori prietenoși, care îl vor achita și mai vrea să stie asta dinainte. Să fie sigur că nu are o surpriză și se trezește în spatele gratiilor. Nu îi ajunge povestea cu referendumul – o diversiune la scara mare menită 1/să ecraneze problemele lui cu justiția și ‘2/ sa ii ofere un succes politic gratuit. Mai ales vrea ca luni 8 octombrie lumea sa fie atenta la altceva, nu la procesul său. De pildă la rezultatul referendumului, cînd mass-media ar trebui să se năpustească pe acest subiect și să îl facă uitat pe Dragnea”, a scris Stelian Tănase pe blogul personal.

Acesta este de părere că violențele de la Protestul din 10 august au marcat începutul declinului pentru liderul PSD.

“Cred ca sfîrșitul lui se trage de la violențele din 10 august 2018, piața Victoria. În acea seară personajul Liviu Dragnea s-a dezvăluit la scara 1/1. Cu violența, cu cinismul, cu resentimentele sale, cu o mare sete de a răzbuna afronturile suferite. Ii detestă sincer pe cei care îl contestă. Pînă și colegii lui de partid și-au dat seama cu cine au de a face. Un aventurier care risca prea mult și-i trage și pe alții după el”, a mai scris Stelian Tănase.

Loading...