Asta-i mai lipsea lui Dragnea, UN ATAC EXTERN DE LA NIVEL ÎNALT! Dezvăluiri BOMBĂ!

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a participat miercuri, la Bruxelles, la reuniunea Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, unde a prezentat „poziţia Guvernului faţă de situaţia politică din România”, „reformele din domeniul justiţiei” şi aspecte referitoare la protestul din 10 august.

Surse citate de Euractiv.com arată că nu a fost deloc o întâlnire liniştită, ba din contră. Mai mulţi eurodeputaţi socialişti au ridicat tonul în această şedinţă şi au arătat că prin susţinerea pe care PSD o acordă referendumului pentru familie se distanţează de linia unui partid socialist şi progresist.

La un moment dat, discuţiile au devenit aprinse, iar Vioricăi Dăncilă i s-a reamintit că anul viitor România va prelua preşedinţia Uniunii Europene şi i-a cerut să ţină lucrurile pe linia de plutire la Bucureşti, conform stiripesurse.ro.

De asemenea, Viorica Dăncilă a fost întrebată despre schimările legilor justiţiei care au loc la Bucureşti şi i s-a reproşat faptul că aceste modificări au produs foarte multă agitaţie atât în România, cât şi în Europa. Socialiştii au recunoscut faptul că cei din PPE joacă politic, dar i-au spus Vioricăi Dăncilă că aceştia au partea lor de dreptate atunci când atacă România. Practic, premierului i s-a dat de înţeles că S&D nu va apăra PSD-ul din România cu toate forţele la dezbaterea care va avea loc în Parlamentul European.

Loading...