ATAC furibund la Dăncilă. Apel pentru CSAT și Parlamentul: „O rușine fără margini”

Fostul premier Victor Ponta a vorbit despre vizita neanunțată a actualului premier Viorica Dăncilă în Israel. El a declarat că România a fost făcută de râs încă o dată în fața tuturor prin atitudinea pe care a avut-o premierul.

„In mod normal ar fi de ras – din pacate este de plans! Romania este facuta de ras in fata tuturor – si pe urma ne batem cu caramida in piept!

Romania exercita pentru prima data in istorie Presedintia Consiliului Uniunii Europene – asa zisul Premier Doamna Viorica Dancila merge in vizita secreta in Israel ( unde a trimis-o “Sefu” – inca nu stim de ce , probabil pentru un business al lui ) / nu intelege deloc ce spune Premierul Israelului in limba engleza si aproba penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!CSAT si Parlamentul ar trebui sa interzica toate deplasarile externe si contactele la nivel international ale Doamnei Viorica Dancila – este vorba in mod clar de afectarea intereselor strategice si de securitate ale Romaniei!

O rusine fara margini – o aberatie fara egal!”, a scris Victor Ponta.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat vineri într-o vizită de lucru în Israel. Ea a avut o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.

Loading...