ATAC NĂUCITOR la Guvernul Dăncilă:„Oameni INCULȚI. Cel mai IDIOT Guvern din Istoria României!”


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat acuzații extrem de grave la adresa miniștrilor din Guvernul Dăncilă, susținând că nu a văzut în viața sa miniștri așa de inculți.

Prezent la o reuniune regională a organizaţiilor PNL din Oltenia, liderul liberalilor a apreciat că Guvernul PSD este „cel mai idiot” din istoria României.

„Avem mari probleme în România şi trebuie să găsim un răspuns serios. De aici pleaca toate relele, de la distrugerea calităţii managementului politic. Am ajuns în vârf, într-un fund pe care nu-l mai putem accepta. Toate ţările sunt conduse de oameni care au în spate pregătire şi echipe de profesionişti. Astăzi managerii politici publici pe care ni-i dă PSD sunt la genunchiul broaştei. Eu oameni atât de inculţi nu am văzut în viaţa mea. Cred că este cel mai idiot Guvern din istoria României, cei mai proşti miniştri care au existat vreodată în istoria României. Nu înţeleg cum membrii PSD pot accepta o asemenea situaţie”, a declarat, la Râmnicu Vâlcea, preşedintele PNL Ludovic Orban.

Șeful PNL a făcut referire, în acest sens, la ministrul de Interne, carmen dan, despre care a spus că a terminat facultatea cu o notă de absolvire extrem de mică:
„Carmen Dan, de exemplu, a terminat cu 5,50 la Universitatea Ecologică”, a precizat preşedintele PNL.

Loading...