ATAC TAIOS si fara PRECEDENT la adresa PRINCIPESEI MARGARETA: „Cucoana,nu ati facut nimic pentru Savarsin…”

 Atac fără precedent la Casa Regală după moartea Regelui Mihai. Principesa Margareta este pusă la zid după deciziile pe care le-a luat în ultimele zile.

Daniel Funeriu a postat, pe Facebook, un mesaj în care, în calitate de „copil al Săvârşinului”, îi transmite Principesei Margareta „să se oprească”.

„Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească.

O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo.
Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat, eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine.

Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo”, scrie fostul ministru.

Sursa:huff.ro

Loading...

Lasă un răspuns