ATAC TERORIST la NEW YORK. Sunt cel putin 6 MORTI si 11 RANITI


Update ora 22.30:Agenţia Reuters spune că surse din anchetă spun că incidentul din Manhattan e tratat ca un atac terorist.

Update ora 22.20: Potrivit unui nou bilanţ al autorităţilor, sunt 6 morţi şi 11 răniţi în incidentul din Manhattan. Majoritatea victimelor au fost spulberate de camionetă. Şoferul avea însă asupra lui şi 2 arme. A fost ulterior împuşcat de poliţişti. Martorii spun că un autobuz a tăiat calea intenţionat calea camionetei, pentru a-l împiedica pe şofer ca să nu facă şi alte victime.

UPDATE 21:57: E posibil ca doi şoferi de camionete să se fi luat la ceartă în trafic şi unul dintre ei să fi intrat involuntar în zona destinată bicicliştilor.

UPDATE 21:45: Unele surse media americane indică 4 morţi. De asemenea, cel puţin 6 persoane au fost împuşcate de şoferul camionetei, după ce acesta a lovit mai mulţi biciclişti. Poliţia a anunţat că nu tratează atacul ca unul terorist.

Alertă maximă în centrul New York-ului, mai mulţi ofiţeri de poliţie fiind loviţi de gloanţe în Manhattan.

Se pare că o camionetă a intrat în mai mulţi pietoni şi biciclişti, apoi din maşină s-a deschis focul asupra unor ofiţeri de poliţie. Sunt cel puţin cinci răniţi. Poliţia a anunţat, la scurtă vreme după incident, că a arestat deja un suspect.

J. Peter Donald, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din New York, a confirmat focurile de armă. Mai multe echipaje de poliţie sunt în zonp, inclusiv elicoptere.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns