ATACUL de la Atrium Mall. Noi detalii. Cunoscutul manelist Ioan „One” Dinescu a fost înjunghiat în parcare de interlopul Daniel Florin Vesa


În dimineața zilei de duminică, 16 iulie 2017, în jurul orei 8:00, în casino-ul Metropolis aflat în incinta Atrium Mall din Arad un scandal între cunoscutul cântăreț de manele Ioan Ioan One Dinescu și interlopul arădean Daniel Florin Vesa avea să ducă la un atac sângeros.

În urma altercaţiei între cei doi, care se pare că au mers împreună în respectiva locație, interlopul l-a atacat cu un cuțit pe manelist, înjunghiindu-l în zona abdominală.

Pentru că atacatorul a fugit imediat de la locul faptei, poliția a luat înregistrările video de pe camerele de supraveghere descoperind că autorul atacului este Daniel Florin Vesa.

Filmul atacului

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus în luna octombrie 2017 trimiterea în judecată a lui Daniel Florin Vesa pentru tentativă de omor.
3 ani și 6 luni de închisoare pentru Vesa

Miercuri, Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat pe Vesa la 3 ani și 6 luni de închisoare, cuantumul daunelor morale stabilite în ceea ce-l privește pe cântărețul Ioan Dinescu fiind de 15.000 de euro.

Loading...