ATENTIE,ROMANI! O grupare de FEMEI HOATE umbla din casa in casa ,in cautare de BANI si BIJUTERII

Polițiștii sunt pe urmele unei grupări de femei hoațe care umblă din casă în casă în căutarea de bani și bijuterii. Până acum, au fost sesizate furturi de pe raza a patru județe, dar autoritățile au informații că au făcut victime și în alte părți ale țării. Șase infractori au fost prinși, dar alții sunt în libertate.

O grupare de femei hoațe umblă cu mașinile prin țară și merge din casă în casă, în căutare de bani și bunuri. Polițiștii au luat urma infractoarelor și a complicilor bărbați după ce mai mulți oameni din județele Brașov, Prahova, Buzău și Ialomița au reclamat furturi de bani și bijuterii din case.

Cei care au reușit să pună mâna pe șase dintre infractori, cinci femei și un bărbat, au fost polițiștii din Brașov, cu ajutorul ofițerilor de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române. Oamenii legii i-au prins în trafic, miercuri, în timp ce hoațele și bărbatul care conducea mașina, plecau de la o locuință din care furaseră. În autovehiculul cu care se deplasau au fost descoperite bijuterii și bani, care ar fi fost sustrași de la persoanele vătămate.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns