ta

O tanara din Rusia a uimit dupa ce a avut curajul sa posteze pe facebook un mesaj prin care cerea barbatilor interesati sa o ajute sa ramana insarcinata. Asa ar reusi tanara sa scape de insistentele si nelinistea mamei ei care vrea cu orice pret sa aiba un nepotel sau o nepotica.

Elena Komleva, din Celiabinsk, sudul Rusiei, este o tanara extrem de frumoasa care desi are o varsta frageda, nu se sfieste sa aiba un copil. Mama ei isi doreste ca tanara sa faca un copil, astfel sa devina si ea bunicuta. De-a lungul anilor a strans tot felul de hainute si obiecte speciale pentru bebelusi, visandu-se o bunica devotata si iubitoare.

VEZI SI: Focoasa studenta care s-a filmat goala in biblioteca facultatii si-a uimit colegii. Imaginile au devenit virale dar ea continua sa faca videochat

„Mama mea are nevoie de nepoti, pentru a le darui toate hainutele de copii pe care le-a colectionat de-a lungul timpului. Dar nimeni nu vrea sa se insoare cu mine. Asadar, daca sunteti tanar, puternic si sanatos, contactati-ma. Mama mea va selecta candidatii si va anunta castigatorul”, a scris tanara pe internet.

61775951

Dupa ce au vazut mesajul pe reteaua de socializare, zeci de barbati au trimis mesaje focoasei rusoaice. Acestia erau atrasi de tanara si isi asumau o eventuala relatie sau cel putin o scurta relatie in urma caruia sa apara un copil.“Hmmm, o femeie neajutorata, sunt aici sa o ajut!”, “Sunt tanar, sanatos si puternic si gata sa te ajut!”, “As fi dornic sa te ajut, insa mama ta e un cosmar!”, i-au scris tinerii ca raspuns la anuntul ei.

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...