AU FACUT PRAPAD! TREI OAMENI ai STRAZII au BATUT si JEFUIT OAMENII

Oameni loviți cu pietre și cu obiecte contondente, chiar la ei în curte, hoți care intră noaptea peste tine în casă și fură tot ce prind – toate acestea s-au petrecut de dată recentă. Cine sunt cei care au săvârșit faptele? Trei indivizi care stăteau într-un loc improvizat, în zona cunoscută ca Pod Butelii. Este vorba despre Ismail Dalcîran, în vârstă de 20 de ani din Negru Vodă, Șaban Samir, de 22 de ani, din Negru Vodă și Ibram Dalcîran, în vârstă de 16 ani din Mangalia. Au fost prinși și propuși spre arestare.

”În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuință și tentativă de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 4 Poliție Constanța, au depistat trei tineri, cu vârste între 16 și 22 de ani, din Mangalia, respectiv orașul Negru Vodă, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în intervalul 27 noiembrie – 6 decembrie a.c., cei trei tineri ar fi comis trei furturi din locuințe și două tentative de tâlhărie, pe raza municipiului Constanța. Prejudiciul în valoare de aproximativ 2.500 lei a fost recuperat în proporție de 80% și predat persoanelor vătămate”, au anunțat anchetatorii.

Mai exact, cei trei indivizi, Ismail Dalcîran, în vârstă de 20 de ani din Negru Vodă, Șaban Samir, de 22 de ani, din Negru Vodă și Ibram Dalcîran, în vârstă de 16 ani din Mangalia se stabiliseră pe raza municipiului Constanța și stăteau într-un adăpost improvizat în zona cunoscută ca Pod Butelii. Însă, faptele lor sunt strigătoare la cer. Au vrut să fure din locuințe, au și reușit de câteva ori, însă atunci când nu le-a ”mers” au agresat persoanele vătămate. Astfel, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, au pătruns în curtea locuinței unui bărbat, situată pe raza Secției 4 Poliție. Când se pregăteau să intre în casă, proprietarul a ieșit în ușă, moment în care a fost lovit în zona capului cu un corp contodent, medicii legiști stabilind că a avut nevoie de 4 – 5 zile de îngrijiri medicale. Dar au plecat mai departe.

În aceeași noapte au încercat să intre într-o altă locuință, dar ”istoria” s-a repetat. Proprietarul a auzit zgomot și a ieșit, atunci indivizii începând să arunce cu pietre în el. Din fericire, omul nu s-a ales cu răni. Cât despre cei trei, ei și-au continuat activitatea infracțională ca și când nimic nu s-a întâmplat. În noaptea de 5 spre 6 decembrie, au pătruns într-o locuință, prin escaladarea gardului împrejmuitor, situată pe strada Ion Neculcea, de unde au sustras acumulatori auto și acumulatori pentru sistemele de alarmă. Prejudiciul în valoare de 1.500 de lei a fost recuperat. În aceeași noapte au pătruns într-o altă locuință, situată pe strada Charles Darwin, de unde au sustras o bicicletă pentru copii în valoare de 650 de lei. Totodată, ei au mai comis un furt și în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, în jurul orei 4.00, dintr-o locuință situată pe strada Toma Stelian, de unde au furat două telefoane mobile mai vechi, o plapumă, o saltea , acumulatori auto și suma de 400 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%. În baza unor informații și în urma cercetărilor, infractorii au fost săltați din adăpostul lor situat în zona Pod Butelii. ”Polițiștii constănțeni i-au reținut pe tineri pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 7 decembrie a.c. să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au mai spus anchetatorii.

SURSA:replicaonline.ro

Loading...

Lasă un răspuns