AUTORUL TRIPLULUI ASASINAT de la Satu Mare risca PUSCARIE PE VIATA. Detalii despre VIATA de DEGENERAT a acestui CRIMINAL

 Răzvan Rentea, principalul suspect al triplei crime din comuna sătmăreană Apa, se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viaţă.

Răzvan Rentea (33 de ani) se află de mai bine de o săptămână în arest preventiv, fiind principalul suspect al triplei crime odioase din localitatea sătmăreană Apa, în care au fost ucişi, în seara zilei de 23 noiembrie, soţii Gheorghe şi Niculina Rentea, dar şi mama femeii, Viorica Apan. Răzvan Rentea este fiul celor doi soţi omorâţi, dar mărturisirile cunoscuţilor indică faptul că avea o relaţie foarte proastă cu familia.

Se pare că primul conflict în familie a izbucnit în urmă cu mai mulţi ani, când presupusul criminal s-ar fi căsătorit cu o femeie pe care familia lui nu ar fi plăcut-o. Situaţia din sânul familiei ar fi degenerat şi ar fi culminat cu dorinţa lui Răzvan Rentea de a vinde apartamentul din centrul oraşului unde locuia, imobil înregistrat pe numele părinţilor. Apropiaţii acestuia afirmă că bărbatul ar fi avut nevoie de bani pentru a acoperi datorii acumulate ca urmare a slăbiciunii lui pentru jocurile de noroc. Prietena bărbatului le-ar fi mărturisit procurorilor că bărbatul cheltuia sume importante de bani în ultima perioadă la păcănele sau la alte jocuri de noroc, deşi nu avea un loc de muncă.

Răzvan Rentea a ajuns în arest preventiv în urma probelor administrate de către procurori, dar bărbatul nu recunoaşte nimic din cele întâmplate şi imputate de anchetatori. Acesta afirmă că a părăsit casa părintească în data de 23 noiembrie, în jurul orei 18.00, când bunica şi tatăl său se aflau încă în casă, iar mama sa în municipiul Satu Mare.

Răzvan Rentea are 33 de ani şi a avut parte de o viaţă destul de instabilă, atât profesional cât şi personal. Acesta a divorţat de prima soţie şi a schimbat mai multe locuri de muncă.

În 2006, Răzvan Rentea era angajat în cadrul ISU „Someş” Satu Mare, acolo unde a stat 5 ani. În 2011, a căzut testul psihologic şi există şi suspiciuni asupra sa cum că ar fi furat portofelul unei colege de serviciu în perioada în care activa în cadrul ISU. În 2016 a încercat din nou să acceadă în structura militară, dar fără succes, fiind respins din nou la testul psihologic. În perioada 2011 – 2017, Răzvan Rentea a activat ca ospătar în mai multe restaurante din Satu Mare. Acesta a fost dat afară de la unul din locurile de muncă după ce şi-ar fi agresat sexual colegele de muncă.

„Eu l-am dat afară rupă numai trei săptămâni de când lucra la mine. Personal nu era băiat rău, era sociabil şi îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Dar s-au plâns fetele de el, unei ospătare i-a propus să întreţină relaţii sexuale într-o încăpere retrasă din restaurant, iar bucătăreasa s-a plâns că o tot prindea de sâni”, afirmă un fost angajator al bărbatului. „Am lucrat cu el la un eveniment la restaurant şi ospătarii mai vechi ne-au recomandat să nu ne lăsam portofelele şi bunurile în vestiar, că au auzit despre el că are renume că ar sustrage bunuri”, povesteşte o altă persoană care a lucrat alături de Răzvan Rentea. În ultimele luni Răzvan Rentea a fost şomer. Apartamentul în care locuia pare să fie unul dintre mobilele crimei, spun surse din rândul anchetatorilor. Rentea şi-ar fi dorit suma de bani pe care o putea obţine din vânzarea lui, aproximativ 50.000 euro, dar părinţii s-au opus vânzării imobilului.

Dacă va fi găsit vinovat, Răzvan Rentea riscă închisoare pe viaţă. Conform noului cod penal, acesta va putea solicita eliberarea condiţionată cel mai repede după 20 de ani de închisoare.

Loading...

Lasă un răspuns