Avem nevoie de COPII pentru ca EUROPA sa supravietuiasca in fata MUSULMANILOR. Au 5-6 copii iar romanii abia fac unul

nou-nascut-semne-rele

Mitropolitul Clujului a venit cu o noua ipoteza, una plauzibila, reala si cat se poate de actuala. Musulmanii sunt pe cale sa invadeze intreaga Europa, iar statisticile arata ca populatia Europei este imbatranita. Mitropolitul a pus problema disparitiei populatiei europene  in conditiile in care musulmanii au cate 5-6 copii iar romanii abia fac un copil.

Dar ca sa se intample lucrul acesta, este misiune si a duhovnicilor, dar e si misiunea guvernelor”, a aratat Andreicut. Este nevoie de un guvern stabil care sa urmareasca adevaratele interese ale poporului. Avem nevoie de atentie acordata pruncilor, mamelor, familiei in general. Nu exista protectie, indemnizatiile sunt mici iar fondurile reale intra in buzunarele altora.

Ne plangem ca vom fi din ce in ce mai putini romani, spanioli, ucraineni. Fara bani, e greu sa intretii un copil. Iar se ajunge la concluzia ca intreaga coruptie si lipsa de organizare si disciplina, duc la distrugerea noastra in masa.

Mitropolitul a mai spus c musulmanii nu au ajuns sa inteleaga democratia cum o intelegem noi. Ba din contra, sunt voci care sustin ca musulmanii au inteles prea bine, tocmai de aceea cauta argumente si metode prin care sa combata europenii. Sa nu fi inteles ei cum sta treaba in Europa?

Este clar ca traim alte vremuri. Democratia a adus si un nou stil de viata care scoate din ecuatie orice urma de dorinta de a pastra familia intacta. Din nefericire, democratia a adus in aceeasi masura, in vietile noastre, destrabalare, superficialitate, dorinta de a acapara, interesul de a ajunge in varf cu minim efort. Telul nostru este sa avem urmasi puternici, care sa duca istoria mai departe. Ceea ce facem in prezent este sa ne lasam prada strainilor, culturii care nu ne reprezinta, sa ne subvalorificam.

VEZI SI: ROMANIA fara VIITOR

In plus, in ziua de azi, uitam cine suntem, uitam din cine ne tragem, ne mintim si ne formam o alta imagine, copie a celor care de fapt, vor sa ne distruga. Multiculturalism, in realitate inseamna distrugere pentru ca atat timp cat nu stii sa dozezi si sa pui limite clare, esti o prada buna. Din moment ce nu exista autocunoastere reala ci mai multa dorinta de a copia, de a fi in pas cu moda, de a prelua de peste hotare, este imposibil sa poti sa impui limite si sa tii frau unei noi culturi.

Este foarte important sa constientizam cat de puternici sunt cei din jur pentru ca odata ce inlaturi o cultura, trebuie sa vii in locul ei cu una, daca nu cu mult peste, cel putin la fel de puternica. Exista un joc intre culturi in prezent, ceea ce inseamna ca europenii au culturi puternice care nu ar trebui mixate in niciun caz cu cele ale noilor veniti.

Cum de este posibil sa se produca multiculturalismul? Proasta intelegere a democratiei. Lipsa de atentie pe care fiecare tara uita sa o acorde propriilor traditii si teluri. Asa se face ca ii vedem mai mult pe altii, tanjim sa fim ca ei si in cele din urma devenim vulnerabili. usor de manipulat pentru ca un om fara coloana vertebrala este nimic, asa cum o tara fara cultura ei, se pierde in fata valului de migratori.

Loading...