Probabil că niciodată nu a fost mai mare nevoie de încă un Vlad Țepeș precum în zilele noastre. Astăzi, o clasă politică trădătoare, incompetentă și slugarnică a distrus în mare parte România și continuă să o distrugă în continuare. Așa cum am mai spus, ne-au mai rămas identitatea și tradițiile, dar și acestea sunt sub asediu.

Agenții anti-români de la butoane au luptat din greu în ultimii 27 de ani pentru a-i îndepărta pe românii valoroși din zona puterii, din zona marilor decizii, sau chiar pentru a-i face să plece din țară. De ce? Pentru ca România să fie la cheremul lor și pentru a crea impresia că această națiune nu mai are oameni de valoare și că e firesc să fie condusă de minoritarii etnici sau de etnici români de proastă calitate.

VEZI SI:Cum nu vii tu Tepes, doamne…?

Iată un fragment din tabloul COLONIEI România, care spune multe:

Președinte: Klaus Iohannis
Prim Ministru (foarte probabil): Sevil Shhaideh
Șeful SRI: Eduard Helvig
Șeful SMURD: Raed Arafat
**
Președintele Camerei Deputaților: Liviu Dragnea – condamnat penal
Președintele Senatului: Călin Popescu Tăriceanu – cercetat penal

VEZI SI: IN ZIUA IN CARE VA FI ADOPTATA LEGEA PENTRU HOMOSEXUALI , A DOUA ZI DIMINEATA ROMANIA VA FI OCUPATA – VIDEO

În acest context, doar un alt Vlad Țepeș ne mai salvează – cineva care să aibă curajul să ne scoată din statutul de colonie, de țară sub ocupație. Dar, oare, dacă ar mai veni un Vlad Țepeș l-ar susține românii?

Despre nevoia de a ne redobândi demnitatea, despre necesitatea unui alt Vlad Țepeș vorbesc în aceast episod al emisiunii ADEVĂRURI TULBURĂTOARE împreună cu istoricul Vasile Lupașc, cu ocazia lansării filmului Povești despre Vlad Voievod Drăculea.

Loading...
loading...