AVETI IDEE CE TREBUIE SA FACETI CAND O PERSOANA SUFERA UN ACCIDENT VASCULAR? CHINEZII AU LEACUL

Specialistii au ajuns la un rezultat destul de trist care afirma ca anual 65.000 de romani sufera un accident vascular. Mai mult, media este de aproape 180 de cazuri pe zi, si o treime dintre aceste, cu siguranta raman cu diverse grade de dizabilitate in urma acestor probleme de sanatate.

Banalul ac pe care toti il avem in casa, iti poate salva viata in aceste situatii greu de dapasit pentru multi. Un professor de origine chineza ne marturiseste noua descoperire. Noi trebuie sa avem mereu in casa un ac sau o simpla seringa. Acesta reprezinta un mod magnific si neconventional pentru a ajuta un om sa ramana in viata in urma unui accident vascular cerebral.

In momentul in care ae loc atacul vascular cerebral- capilarele creierului se rup treptat, este nevoie sa se acorde primului ajutor si odihna cat de multa.

Nu conteaza in ce loc este anumita victima,este important ca ea sa nu fie miscata, pentru ca miscarea duce la ruperea capilarelor . Estesa av folositor sa avem un mic ac de seringa la noi, dar si un ac de cusut poate fi la fel de ajutor.
Ceea ce trebuie sa faceti este sa tineti acul asupra unui foc sau bricheta, astfel reusiti sa il sterilizati si apoi intepati toate degetele de la maini.

Trebuie sa stiti ca nu exista nicio zona stabila, pielea trebbuie intepata la cativa milimetri de unghie.

Cel mai important este sa intepati cat de mult puteti astfel incat sangele sa poata curge.

Daca sangele refuza sa curga, strangeti si stoarceti degetele, pana incepe sa curga sangele.

Cand toate cele 10 degete de la maini sangereaza,nu ramane decat sa asteptati cateva minute- veti vedea ca victim se va trezi.

Exista cazuri triste in care gura victimei este stramba, dumneavoastra va trebui sa ii masati urechile pana cand acestea devin rosii, in acel moment insemna ca sangele a ajuns acolo.

Dupa aceasta repetam actiunea, intepand cu acul lobul fiecarei urechi pana ce cad cateva picaturi rosii, dupa cateva secunde gura va da semen ca isi revine.

Urmeaza sa aveti rabdarea de a astepta pana cand victima isi revine la normal, fara sa aiba alte simptome iesite din comun , si apoi sunteti liber sa o duceti la cel mai apropiat spital.

Aceasta metoda face parte din medicina traditionala a chinezilor , si aplicarea acesteia in diferite situatii s-a dovedit o metoda 100% eficienta. Concluzionand, metoda secret Ii ajuta pe oameni sa supravietuiasca accidentelor cerebrale vasculare.

Loading...

Lasă un răspuns