Baba Vanga dă fiori Guvernului PSD-ALDE! Nici pentru Putin situația nu este mai bună!

Baba Vanga, supranumită Nostradamus din Balcani, se întoarce. Clarvăzătoarea a prezis că președintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi ţinta unei tentative de asasinat. In plus, anul viitor, Europa ar fi lovită de un colaps economic.

Celebra clarvăzătoare crede ca ameninţarea la adresa lui Vladimir Putin va veni din interiorul propriei echipe de securitate. Aceasta nu a specificat însă, dacă preşedintele Rusiei va muri în atac.

Baba Vanga a mai prezis că anul viitor, Europa va fi lovita de un mare colaps economic. Deci și românia, ceea ce ar însemnat o lovitură atât pentru cetățeni, cât și pentru Guvernul PSD_ALDE, care se laudă cu o economie stabilă.

Potrivit prezicătoarei, un tsunami de proporţii, similar cu dezastrul din 2004, va lovi Asia, în timp ce pe pământ rusesc, va ateriza un meteorit.Pe numele ei real Vangelia Pandeva Dimitrova, prezicătoarea s-a născut în anul 1911, la Strumnica. A fost un copil obişnuit până la vârsta de 12 ani, când şi-a pierdut în mod misterios vederea. Femeia povestea că o furtună a ridicat-o şi a aruncat–o într-un câmp, unde a fost găsită după o lungă căutare, foarte speriată, cu ochii acoperiți de nisip și praf.

De atunci şi până la momentul morţii, în urmă cu aproapoe 20 de ani, Baba Vanga a fost vizitată de zeci de mii de oameni, de la persoane simple la demnitari, care căutau la ea vindecarea. Celebră au făcut-o însă previziunile ei. Bulgăroaica a prezis inclusiv apariţia ISIS, căderea turnurilor gemene din 2001, tsunami-ul devastator din 2004, încălzirea globală, dar şi venirea la putere a primului preşedinte american de culoare.

Loading...