„BALENA ALBASTRA” face o noua VICTIMA! Un BAIAT de 15 ANI a fost gasit SPANZURAT. Detalii teribile,in continuare.

Jocul online BALENA ALBASTRĂ, care a fost lansat în Rusia pe reţeaua de socializare VKontakt şi din cauza căruia s-au sinucis zeci de adolescenţi în întreaga lume, inclusiv în România, continuă să facă victime.  

Isaiah Gonzales, în vârstă de 15 ani, a fost găsit spânzurat, sâmbătă, în dulapul din dormitor. Tragedia a avut loc în localitatea San Antonio, Texas, iar părinţii spun că fiul lor a ales să-şi pună capăt vieţii din cauza jocului ”balena albastră”.

Acum, tatăl adolescentului, Jorge Gonzales, îi avertizează pe părinţi să fie mai atenţi cu privire activitatea online a copiilor.

”Vreau (ca părinţii – n.r.) să le verifice telefoanele şi să intre pe reţelele sociale. Noi nu am avut niciun semn”, a declarat bărbatul.

Cazul din Texas nu reprezintă prima sinucidere suspectă din SUA. În Georgia, părinţii unei adolescente de 16 ani susţin că aceasta s-a sinucis în timp ce participa la balena albastră.

”Este o chestie reală. Mi-am pierdut sora din cauza acestui joc”, a declarat fratele adolescentei.

Cei care joacă BALENA ALBASTRĂ trebuie să ducă la îndeplinire 50 de sarcini şi să facă dovada îndeplinirii lor publicând fotografii pe reţelele de socializare.

Activitatea adolescentului care joacă BALENA ALBASTRĂ este monitorizată de un administrator.

Mulţi dintre adolescenţii care intră în acest joc, o fac din curiozitate sau ca să se distreze. Însă, când realizează despre ce este vorba şi vor să iasă din joc, sunt şantajaţi sau primesc ameninţări cu moartea.

Sursa: observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns