BALTA VRAJITOARELOR- LOC BANTUIT sau LEGENDA?


Un loc bantuit de duhuri necurate in care se petrec ritualuri necurate … De-a lungul anilor in jurul Baltii Vrajitoarelor s-a creat o intreaga legenda. Colegul meu Stefan Stroe a plecat sa investigheze cat de adevarata este faima acestui loc sinistru. A petrecut singur o noapte acolo si va prezinta primul episod din topul celor mai infricosatoare locuri din Romania!
Balta din Padurea Boldu de langa Bucuresti are numai vreo 70 de metri patrati, dar un renume infricosator.  Se spune ca aici isi au salasul duhuri rele . Balta nu poate fi astupata si nu seaca niciodata. Oamenii locului spun ca niciun animal nu se apropie sa bea apa de aici. Cateva nopti pe an balta ar devine loc de pelerinaj pentru vrajitoarele din toata tara, care fac si desfac blesteme aici.

Sunt nenumarate legende si povesti despre apa neagra. E motivul pentru care Stefan Stroe a mers sa petreaca o noapte acolo si sa afle daca intr-adevar este vorba despre o zona sinistra  sau totul e doar un mit..

„Deja a inceput sa se intunece. Ma pregatesc sa stau aici pana dupa miezul noptii , probabil catre dimineata. Echipa mea se v-a retrage iar eu o sa vad daca sunt adevarate legendele si daca se intampla ceva cu adevarat spectaculos langa aceasta balta.

Noaptea in padurea Boldu totul se schimba. Sunetele si intunericul creaza o atmosfera sinistra.

„Am facut si focul..au incetat si sunetele ciudate si am descoperit despre ce este vorba ..Sunt acele broscute de copac si soareci..Foarte multi soareci. Calca pe frunzele uscate si fac un zgomot destul de ciudat. In rest, absolut nimic”.

E cert insa ca in padure se petrec lucruri necurate. Nu duhurile, ci oamenii sunt de vina…

Stroe: Este clar ca nu se intampla nimic aici. Balta vrajitoarelor pentru mine este un simplu mit iar sfatul meu pentru oameni este acela ca nu trebuie sa se sperie de locul asta. Este doar un loc ca oricare altul..doar o legenda.

Si totusi un amanunt i-a scapat colegului Stefan Stroe. L-a observat abia in redactie cand viziona imaginile pe care singur le-a filmat. Ascultati cu mare atentie!  Un sunet ciudat si nefiresc razbate din adancul padurii…

Ce poate face un asemenea zgomot, nimeni nu stie. In mod cert, nu e vorba nici de vreun animal, nici de vant… Cat despre oameni, e greu de crezut ca pe o raza de kilometri intregi cineva ar fi avut curajul sa se apropie… Si, cine stie, poate ca localnicii chiar au dreptate sa se teama.

Sursa:stirilekanald.ro

Loading...

Lasă un răspuns