BĂNUIELI NEGRE CU PRIVIRE LA SAVANTUL CARE ANUNȚA ”APOCALIPSA” ÎN ROMÂNIA L-AU DAT DISPĂRUT PE CELEBRUL CUTREMUROLOG VERGIL HÎNCU: ”E LA AZIL SAU…”

Cu siguranță, multă lume își aduce aminte de ”cutremurologul” Vergil Hîncu, care a îngrozit întreaga Românie cu prezicerile sale. Din fericire, niciuna nu s-a adeverit, dar unii oameni au ales să doarmă pe stradă în nopțile prezise ca ”fatidice”. Acum în vârstă de 87 de ani, Vergil Hîncu e dat dispărut de mai bine de trei ani. Vecinii îl caută ca să plătească întreținerea, la fel și portăreii, iar al doilea dosar al ”cutremurologului” a ajuns în instanță. Totul, însă, în van, pentru că Vergil Hîncu este de negăsit! CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă variantele vehiculate în privința dispariției cutremurologului.

În urmă cu ani de zile, mulți români ajunseseră aproape să-l divinizeze pe profesorul Vergil Hincu. Cei mai slabi de îngeri i-au luat previziunile sumbre în serios, așteptând de la o zi la alta sa se producă un seism devastator. De teamă, lumea a dat buzna în biserici ca să se roage pentru alungarea cutremurului, iar unii oameni chiar au dormit pe străzi în noaptea în care ar fi trebuit sa se întâmple catastrofa.

Situația s-a schimbat, însă, pentru savantul Hîncu, care nu a mai fost invitat pe la televiziuni să-și expună teoriile despre catastrofe, iar oamenii au uitat de el. A uitat și el să-și mai plătească întreținerea, câțiva ani la rând, așa că vecinii l-au căutat mult timp. Nu l-au găsit, iar datoriile au ajuns la sume uriașe, de zeci de mii de lei. Asociația de Proprietari i-a deschis și primul proces, în 2014, a câștigat și a ajuns la executare silită. Executorii nu au avut din ce să recupereze banii, iar datoriile la întreținere se acumulau în continuare. În urmă cu câteva luni, Asociația Blocului din Galați unde locuia cutremurologul l-a chemat din nou în judecată, iar procesul este pe rol la Tribunalul Galați, evident, în lipsa împricinatului!

Dispariție misterioasă, în trei variante

Trei variante circulă privind dispariția lui misterioasă. Prima, că este plecat în America, la rude, pentru că are dublă cetățenie. A doua variantă, că se afla la un azil, iar starea lui nu ar fi una bună, în timp ce a treia posibilitate e că… Vergil Hîncu nu mai e deloc. În situația aceasta, autoritățile nu au fost înștiințate de posibilul său deces!

Sursa:cancan.ro