Băsescu, AMENINŢĂRI INCREDIBILE în direct pentru Liviu Dragnea,Kovesi si Ponta: ‘Am probe foarte multe’

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a lansat o serie de ameninţări incredibile la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. Nici şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi sau Victor Ponta nu au scăpat de acuzaţiile grave ale actualului senator. Băsescu s-a dezlănţuit şi a vorbit despre dosarul referendumului din 2012. Acesta susţine că are dovezi importante împotriva lui Dragnea.

„Ei ştiau că au furat 2 milioane de voturi, dar băteau câmpii. Spuneau că politicul controlează justiţia. Cred că Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea l-au păcălit pe Ponta atunci când i-ar spus că nu i se face dosar lui Dragnea. Poate au spus că aşa va scăpa Dragnea de dosar dacă ajunge ea la DNA. Erau întâlniri bisăptămânale între Ponta, Dragnea, Kovesi, Coldea, Maior. Discutau despre dosare vă asigur. Propagandiştii spun că Băsescu e vinovat, dar ei se întâlneau şi vorbeau despre dosare. Să zică bogda-proste Dragnea că s-au oprit la probe superficiale. Am probe foarte multe despre furtul de la referendumul din 2012”, a spus Băsescu la România TV.

Şi asta nu e tot. Băsescu a făcut-o praf şi pe şefa DNA. „Kovesi a închis dosare uriaşe pentru România ca să fie fată bună. A lăsat în libertate escroci majori din România şi din străinătate şi pentru asta a primit decoraţii”, a mai spus Băsescu.