BASESCU, DECLARATII fara PRECEDENT facute IN DIRECT: jigniri grave la adresa jurnalistilor!

Traian Băsescu s-a enervat din nou, in direct la TV. Fostul președinte a adus serie de jigniri grave la adresa jurnaliştilor care se plasează de o parte sau de cealaltă în privinţa legilor justiţiei.

„Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei de fiecare parte. Ei s-au pus în slujba acestui război între două puteri. Magistraţii vor să fie şefii politicului şi invers. Şi unii, şi alţii sunt de dispreţuit. Slujitorii din presă, lacheii să se oprească” a declarat Băsescu la B1TV.

Fostul președinte i-a atacat fără milă pe politicieni și magistrați. „Politicul vrea să echilibreze lucurile cu mijloace mai mult sau mai puţin corecte. Lacheii din Parlament înţeleg şi ei ce se întâmplă. E dezinformare de ambele părţi. Am văzut procurori care ne descriu că filmările nu sunt bune. E o manipulare incredibilă în bătălia dintre două tabere. În realitate, trebuiesc plesniţi şi unii, şi alţii.

Bătălia aceasta prăbuşeşte România. Nimeni nu vrea echilibru. O fac pentru puterea, banii lor şi poziţia lor socială. Nimeni nu trebuie să câştige bătălia asta. Cei din Justiţiei se cred dumnezeii României. Nu sunt mai puţin corupţi decât politicienii. Sunt la fel. Nu intru în detalii. Le pot da, la nevoie. Cele două puteri manipulează oameni care ies în stradă. Aruncă România într-o zonă marginală a UE”, a mai spus Băsescu.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns