Fostul președinte, Traian Băsescu, a precizat că vinovați pentru situația în care a ajuns sistemul de pensii sunt Victor Ponta, Gabriel Oprea și PSD. De asemenea, el le-a dedicat sloganul „ieși afară, favră ordinară!” lui Victor Ponta, Crin Antonescu, Gabriel Oprea, actualului lider al Sindicatelor din Poliție, Dumitru Coarnă, dar și fostului șef al acestora, Mircea Dogaru.

„În 2009-2010, împreună cu Emil Boc, am reglementat indemnizaţiile pentru concediul de creştere a copiilor. Le-am aşezat la un nivel rezonabil şi în acord cu ce putea suporta România. A venit USL-ul lui Ponta şi Antonescu şi a modificat legislaţia, astfel încât unele indemnizaţii de creştere a copilului au ajuns la valori aberante şi profund imorale (şi la 35.000 euro/ lună)”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Traian Băsescu.

Fostul președinte a punctat că „în zilele acestea, vedem cu toţii că însuşi PSD-ul, care a batjocorit bugetul de stat dorind să câştige simpatie populară pe care să o plătească cu bani publici, a realizat inechitatea sistemului de indemnizaţii de creştere a copilului şi a sistemului de pensii speciale. În acelasi timp, au priceput şi imposibilitatea plăţii, pe termen mediu şi lung, a indemnizaţiilor aberant de mari pentru creşterea copiilor, dar şi a pensiilor nemuncite şi plătite din bani pur şi simplu sustraşi de la cei cu salarii mici”.

„Din acest motiv, astăzi, când cele două subiecte sunt în dezbatere publică, din care rezultă cât de mincinoase au fost măsurile “cuplului” Ponta – Antonescu, eu nu am decât să zâmbesc, recunosc, cu oarecare cinism. Ticăloşia unor politicieni i-a adus în situaţia de a se lovi cu capul de pragul de sus. Ce ziceţi, dragi PSD-işti care acum trebuie să plătiţi ce aţi votat cu veselie în 2012 şi 2015? Judecați dumneavoastră, cititorii acestei postări,când și cine a fost cinstit cu românii. Ponta, Antonescu, Oprea, Dogaru, Coarnă etc., pentru minciună şi imoralitate, vouă vi se cuvine sloganul “ieşi afară, javră ordinară!”, a conchis Băsescu.

Sursa:evz.ro

Loading...
loading...