BASESCU vrea sa fie PRIM-MINISTRU

basebase

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei a facut declaratii uimitoare intr-o emisiune de la un post TV, unde se simte ca acasa. Declaratiile lui au atras atentia multora, iscandu-se astfel zeci de discutii legate de fostul sef de stat.

”Nu aş discuta cu un partid mare decât cu funcţia de prim-ministru pe masă şi pe urmă mai vedem (…) Un partid mic ca PMP nu poate discuta cu un partid mare decât cu funcţia de premier pe masă”, a raspuns Traian Băsescu dupa ce i-au fost adresate mai multe intrebari legate de politica de alianţe a PMP după alegerile parlamentare.

Cu toate acestea, el nu a precizat dacă PMP ar putea cere funcţia de şef al Guvernului pentru el sau pentru alt membru al aceluiasi partid.

VEZI SI: Cartita PSD-ista si AROGANTA din Guvern: „ROMANII sunt mai PROSTI decat restul europenilor”

Basescu a sustinut totusi ca o variantă de guvern după alegerile parlamentare ar fi una PNL-PSD. De aceasta varianta a mai vorbit si actualul presedinte. ”Va vrea să-i aibă pe toţi la un loc, fără să dea Cezarului ce-i al Cezarului, adică funcţia de premier PSD-ului”, a mai adaugat Traian Basescu precizand si ca Dragnea tinde sa ascunda mai multe dosare.

Pe de altă parte, Băsescu s-a declarat sceptic în privinţa solidităţii unui guvern PNL-PSD apreciind că alianţa se va rupe în mai puţin de un an. ”Este vorba de caractere, de respectarea cuvântului. Liberalii nu-şi vor respecta cuvântul. Şi PSD-ul e tot pe acolo, dar liberalii vor fi primii care vor încălca înţelegerea”, a spus fostul şef al statului.

In urma cu putin timp, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că au existat  mai multe discutii intre membrii partidului, despre un posibil guvern PSD-PNL după alegerile parlamentare, dar s-a sfarsit cu concluzia ca in liberali nu se poate pune baza.

Loading...

Lasă un răspuns