Un cantaret de muzica populara si amanta lui sunt acuzati ca au sarit sa o bata pe fosta partenera a artistului. Incidentul s-ar fi petrecut chiar in cimitir, langa mormintele mamelor celor doi fosti soti.

Interpretul de muzica populara Ioan Padurariu este acuzat de fosta sotie ca a batut-o cu bestialitate. Cantaretul si amanta lui s-ar fi intalnit cu femeie la cimitir, unde au batut-o pana cand au lasat-o intr-o balta de sange.

Fostul ei sot, Ionel Padurariu, si amanta lui, Carmen Hangiuc, au batut-o crunt pe sora mea chiar langa mormantul mamei noastre si apoi au fugit lasand-o insangerata. Fetita lor a lesinat chiar sub privirile tatalui”, a declarat Nadia Labunt, sora victimei pentru botosaneanul.ro.

Victima a povestit cum a fost batuta de fostul sot si amanta acestuia, chiar sub privirile fiicei lor: ”Simteam ca-mi scoate ochiul, sangele imi siroia pe fata, iar cu coada ochiului am vazut cum fetita mea lesina. In disperare, am prins-o de par pentru a ma elibera si a fugi la Alexandra. El ma tinea iar ea ma lovea cu picioarele in abdomen, iar fetita mea zacea jos!”

Copila a confirmat acuzatiile mamei sale, sustinand ca interpretul de muzica populara a fost cel care a sarit primul la bataie: ”Tata n-a venit sa vorbeasca cu mine, ci a venit sa se certe cu mama. Carmen a inceput sa o loveasca pe mama, iar mama a prins-o de par, iar eu am lesinat cand am vazut sange. Eram foarte speriata, nu imi amintesc prea multe. Nu vreau sa il recunosc pe Ionel de tata pentru tot ce ne a facut in toti acesti ani”.

Ioan Padurariu recunoaste intalnirea din cimitir, dar spune ca el a incercat de fapt sa aplaneze conflictul: ”Eu nu mint cu nimic… nu am lovit niciodata o femeie… nu pot accepta sa fiu acuzat de asa ceva. Mormantul mamei mele este foarte aproape de al fostei soacre. Si eu doar am vrut sa vorbesc cu copilul meu. In acel moment Mihaela a sarit la scandal si ne-a facut in toate felurile”.

Sursa:stirilekanald.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...