Povestea bătrânuluui care a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă din localitatea Roman au făcut înconjurul internetului.

Bătrânul a intrat pe poarta spitalului mişcându-se greu şi spune de mai multe ori „Nu mai pot!”. Cu toate că mai multe cadre medicale au trecut pe lângă acesta, nici unul dintre aceştia nu l-a consultat.

După ce clipul a devenit viral pe Facebook, fiind vizionat de aproape 2 milioane de ori, s-a aflat şi ce s-a întâmplat cu bătrânul din imagini. Acesta a fost găsit de un tânăr care a ajuns să fie considerat un adevărat erou după ce l-a salvat un bărbatul de 84 de ani din faţa spitalului din Roman, acolo unde l-a găsit îngheţat şi neputincios.

VEZI SI: Imagini REVOLTATOARE din Spitalul Roman: Ce i-au facut acestui batran bolnav este de neacceptat! RUSINE

„Când am ieşit din spital, bietul bătrânel stătea în faţa spitalului zgribulind de frig şi fără nici un leu la el efectiv l-au lăsat ca pe un câine în frig şi ningea foarte tare şi mi s-a făcut milă când mi-a zis că nu are cu ce ajunge acasă. Aşa că l-am ajutat să ajungă acasă“, a fost mesajul care a însoţit imaginile făcute publice pe Facebook.

Imediat după ce l-a dus pe bărbatul de 84 de ani din comuna Ion Creangă acasă, tânărul şi logodnica acestuia au decis să îi mai facă o vizită, aşa că au mers la el să îi ducă mai multe alimente. Când au ajuns la uşa casei, au avut parte de o altă surpriză, fiind întâmpinaţi de soţia bătrânului, la fel de neajutorată ca acesta. Aşa că, tânărul şi-a scos rapid telefonul şi a început să filmeze ce îi povestea femeia care ar fi putut să îi fie bunică. Şi de această dată, imaginile au emoţionat, mai ales că bătrânul a fost internat în spitalul din Roman cu mai multe ameninţări, spunându-i-se să aibă grijă ce declară.

VEZI SI: NEPASARE: Șoarece mort la spital – Imagine înspăimântătoare la Unitatea de Primiri Urgențe/ VIDEO

Loading...
loading...