BĂUTURA MIRACULOASĂ CARE POATE VINDECA CANCERUL

V-ati gandit vreodata de ce nu stim de anumite tratamente naturiste care ne pot scapa de problemele de sanatate? Poate ca exista “cineva” care are un interes crescut ca noi sa nu stim mult prea multe lucruri. Exista organizatii care castiga de pe urma celor aflati in suferinta si care nu isi doresc ca oamenii sa scape de anumite boli, tocmai pentru ca ar avea ei de pierdut.

Foarte multe persoane mor in timp ce secretele naturii este pastrate departe de noi. Interesele economice ale marilor organizatii care controleaza sistemul medical sunt mult mai mari decat bunele intentii ale altora de a ne face cunoscute cai naturale ale vindecarii diverselor boli.

VEZI SI: EXISTA CEVA CE ITI CURATA INTREG ORGANISMUL INCEPAND DE LA SANGE, INLATURAND SI OBOSEALA

Spre exemplu, lamaia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului uman. In plus, vindeca in timp record chisturile si tumorile usoare. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar specialistii si-au incheiat studiile cu descoperirea care spune ca lamaia are capacitatea de a vindeca tumorile. Impactul va fi mai mare din moment ce valoarea ph ului din organism va fi echilibrata, adaugandu-se putin bicarbonate peste lamaia facatoare de minuni.

Mai mult decat atat, lamaia lupta foarte bine cu microbii aflati in corp,putand trata rapid o gama larga de afectiuni fungice si bacteriene. Lamaile sunt tot mai des folosite in tratamentul viermilor si parazitiilor la nivel intestinali. Este nevoie sa precizam ca lamaile sunt cunoscute drept antidepresive foarte puternice, ele regleaza tensiunea arteriala, tin in frau stresul si stabilizeaza sistemul nervos.

Interesant este faptul ca toate aceste informatii vin de la unul dintre cei mai influenti producatori de medicamente. Acesta afirma ca dupa ce au avut loc 20 de teste de laborator din 1972 pana in prezent a fost dovedit: consumul de lamai ajuta la distrugerea celulelor cancerigene.
Iata o combinatie care poate avea rezultate miraculoase:
Folosim ½ (jumatate) de lingurinta plina cu bicarbonat de sodiu pe care il punem in 250 de ml de apa, adaugam zeama de la o jumatate de lamaie. Trebuie precizat ca lamaile proaspete sunt cele mai bune.
Bautura gustoasa este gata in doar cateva minute! Aceasta trebuie consumata inainte de micul dejun, fara frica!

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: Vezi simptomul comun care anunţă cancerul - ReporterOnline.NETReporterOnline.NET

Lasă un răspuns