BESA, codul secret al interlopilor. CUM CÂŞTIGĂ MILIARDE şi cât de sângeroşi sunt?

Violența se răspândește în Marea Britanie, de la Londra până la satele uitate de lume, din cauza unui clan de interlopi albanez foarte crud numit Besa.

Creșterea alertă a ratei crimei organizate în UK îi îngrijorează pe polițiști. Mafioții cu relații în America Latină au o putere fantastică pe piața de cocaină din Europa. Specialiștii avertizează că drogul în stare pură a invadat țara, iar dealerii locali luptă pentru teritoriu, fapt care a crescut rata mortalității, scrie target=”_blank”>TheSun.

Albanezii erau deja cunoscuți în Marea Britanie pentru trafic de arme și de carne vie. Englezii susțin că Besa este responsabilă cu 75% din piața sexului din Soho, Londra. Totodată, aceștia au început să se îmbogățească de pe urma cocainei la „calitate superioară”, un drog pe care un consumator poate să îl aibă mai repede decât o pizza.

„Mafia albaneză este un real pericol pentru Marea Britanie. Orașul bază pentru afacerile lor, dar îi putem găsi foarte repede și la țară. Fac legea cu pistolul automat”, spun autoritățile.
Ministerul britanic de Interne a anunţat măsuri pentru a încerca să stopeze criminalitatea, în special atacurile cu cuţite şi acid, pe fondul creşterii numărului de crime în capitală. Numărul de omucideri a crescut cu 40% în Londra în ultimii trei ani. Pentru prima dată, numărul crimelor comise în capitală l-a depăşit cel înregistrat în New York în februarie şi martie.

Măsurile anunţate de guvernul britanic vizează posesia de substanţe corozive într-un loc public, care va deveni infracţiune penală, vânzarea de acid minorilor, care va fi interzisă, precum şi achiziţionarea online de cuţite, a căror livrare va fi interzisă.

De asemenea, guvernul doreşte să lanseze o consultare publică pentru a creşte puterile poliţiei în ceea ce priveşte controlul identităţii, astfel încât poliţia să poată descoperi substanţele acide aflate fără motiv în posesia indivizilor.

„Nu înţeleg de ce un tânăr ar trebui să poarte o substanţă corosivă pe stradă, aşa că anunţăm că vom lansa o consultare pentru a extinde autoritatea poliţiei asupra controalelor de identitate pentru a include căutarea de „acid”, declară titulara portofoliului de interne, Amber Rudd, într-un comunicat.

Un proiect de lege, care va fi prezentat în câteva săptămâni, intenţionează să facă ilegală posesia de arme albe inspirate din filmele de groază, precum şi de loviturile de pumn americane. Acest proiect de lege face parte dintr-o strategie de combatere a criminalităţii, care va fi prezentată luni de guvern. Cu această ocazie, ministrul de interne va cere grupurilor de pe reţelele de socializare să facă mai mult pentru a lupta împotriva violenţei pe platformele lor, inclusiv prin muzică sau înregistrări video.

Opoziţia britanică a criticat bilanţul guvernului în materie de criminalitate, iar liderul Partidului Laburist a acuzat duminică pe Twitter guvernul că a scos „21.000 de poliţişti de pe străzi”

Loading...