BESTIA cu CHIP de OM, POLITISTUL PEDOFIL Eugen Stan, ATAC cu ARMA ALBA! Totul descris pas cu pas


Eugen Stan, polițistul pedofil care a șocat o întreagă țară, nu s-a aflat la prima abatare, atunci când a abuzat doi copii într-un lift dintr-un bloc din București. După ce s-a aflat că acesta a mai asaltat o tânără, în 2016, martori și apropiați ai victimei au făcut declarații care au scos la iveală detaliile evenimentului halucinant.

„S-a întâmplat pe 10 decembrie 2016, cred că era trecut de ora 12. Când am coborât, am auzit țipete. (n.r. Eugen Stan) avea mâinile între picioarele victimei. Că noi am ieşit, şi eu, şi soţul meu, am ieşit şi l-a prins, între timp, acolo, v-am zis, şi, după aceea, am ieşit şi eu tot, la fel, eram desculţă… Îl trântise la pământ. De fapt, cred că se dezechilibrase el, că un aşa…

Ştiţi ce forţă a avut? Când a dat cu noi, cu 4 inşi, cu 3 inşi, că eram eu, soţul şi cu băiatul să îl ţină. Când a dat odată cu noi, cred că dacă ne vedeaţi atunci, ştiţi cum eram… vineţi.

Poliția a venit după o oră. Pe urmă, au sunat înapoi și au întrebat-o pe fata mea ‘Mai e nevoie să venim?’ Avea un pix pe jos, Pixul era arma sa. Pe cămașa lui scria ‘poliție’, am văzut-o cu ochii noștri. Au venit două mașini de poliție. N-au zis nimic când le-am zis că e polițist. L-au luat și au plecat,” a fost explicația unei vecine, martoră la incident.

„Prietena mea venea de la muncă, vorbeam cu ea la telefon, am sunat, a închis telefonul, i-am deschis ușa. Între timp, ea a intrat în scară. Un alt individ a intrat după ea și s-au dus spre lift. Ea venind spre scări, el s-a dus inițial la lift. Am ieșit pe ușă și am văzut tot. I-a băgat mâna între picioare. A văzut că am ieșit eu, a împins-o pe scări și a fugit. L-am imobilizat eu și alți vecini. Între timp, alții au sunat la poliție. Avea un hanorac. Din îmbrânceli, ce s-a întâmplat, eu l-am văzut că avea emblema de polițist. (…) A venit politia, l-au băgat în mașină și au plecat. (…) Eu am declarat că era polițist,” a mărturisit iubitul fetei care a fost atacată de Eugen Stan.

Eugen Stan este arestat pentru 30 de zile şi stă în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, dar nu oricum! Se pare că „poliţistul pedofil” şi-a găsit „locul” singur, căci, fiind de meserie poliţist, acesta este tratat diferit.

Motivul pentru care Eugen Stan a fost încarcercat este legat de poziţia pe care o are. Acesta ar fi putut fi în pericol, prin natura meseriei sale, din cauza infractorilor care se află şi ei încarceraţi.

Eugen Stan era şoferul comisarului şef Rene Emanuel Vornicu, din cadrul BPR. Verificările continuă pentru a se clarifica întreaga situaţie, în timp ce bărbatul a fost reţinut, recunoscând o altă faptă de pedofilie din 2012.

Sursa:spynews.ro

Loading...

Lasă un răspuns