BOMBA.FOTOGRAFIA care-l aruncă în aer pe LIVIU DRAGNEA. Imagini din vila SRI cu Laura Codruța Kovesi și George Maior!-FOTO

Atac devastator venit din partea lui Victor Ponta la adresa lui Liviu Dragnea. Acesta publică prima dovadă că la chermezele din vilele SRI se făceau fotografii, iar o parte din ele sunt în posesia participanților.

Se pare că nu doar SRI are aceste fotografii, ci și unii din participanți.

În mod (deloc) surprinzător, fostul premier Victor Ponta a publicat pe contul său de FB una din aceste fotografii.

„Îi rog pe curajoşii din CEx-ul PSD şi pe cei care îşi rup cămaşa de pe ei la televizor pt „Dl. Preşedinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi! Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună şi ipocrizie care îşi bate joc de bunul nostru simţ, dar şi de viitorul nostru! Eu am acesta datorie!”, a scris Victor Ponta pe contul lui de Facebook.

În imagine poate fi văzut Liviu Dragnea, strâns îmbrățișat cu George Maior. Iar în fundal, Laura Codruța Kovesi, relaxată, la una din mesele aflate în vila SRI din Primăverii. Cel mai probabil interlocutorul Laurei Codruța Kovesi este generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Cel care a făcut poza pare a fi chiar Victor Ponta.

Este prima dovadă concretă a relațiilor oculte existente între politicieni, șefii SRI și procurorul șef al DNA.
În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea lovitura administrată de Victor Ponta va avea efecte în PSD, fiind prima dovadă că Liviu Dragnea a fost unul din membrii de bază al grupării „Noi suntem Statul”, alături de George Maior, Gabriel Oprea, Florian Coldea, Victor Ponta și Laura Codruța Kovesi.

Loading...