BOMBA ANULUI în fotbal: Gică Hagi, la naţionala României!

O schimbare spectaculoasă ar putea avea loc pe banca naţionalei de fotbal a României, chiar în această toamnă. Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pare să îi fi decis soarta actualului selecţioner, Cosmin Contra, din cauza rezultatelor modeste înregistrate în Liga Națiunilor, şi l-ar dori în fruntea „tricolorilor” pe Gică Hagi, patronul şi antrenorul celor de la Viitorul, scrie gsp.ro.

Deşi pe Hagi şi pe Burleanu îi desparte o duşmănie evidentă, propiați ai amândurora vorbesc despre intenția Federației de a-i propune „Regelui” postul de selecționer la capătul mandatului pe care-l are Cosmin Contra, în contextul în care Hagi îi cunoaște foarte bine pe jucătorii trecuți pe la Viitorul, care alcătuiesc acum atât scheletul naţionalei mari, cât şi pe cel al naţionalei U21.O eventuală revenire a lui Hagi la lot se poate materializa doar după ce „Regele” își va fi pus în aplicare planul de a ceda puterea de la Viitorul. Gică a scos la vânzare bucăți din club, pachete de acțiuni, câte 10%, și speră să cedeze o mare parte din societate.

Gică Hagi, 53 de ani, a oferit miercuri o primă prima reacție după dezvăluirea jurnaliştilor de la GSP.Într-un comunicat de presă, „Regele” exclude să preia „naționala” atât timp cât mai e la club, încheind cu o declarație de salon la adresa actualului selecționer.

„Am precizat, în nenumărate rânduri, că subiectul echipa națională este închis în totalitate atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1 și exclud orice discuție în acest sens! În plus, în acest moment selecționerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa națională”, a transmis Hagi.