BOMBA IN PRESA din România! Cine e, de fapt, OMUL care a aruncat în aer ipoteza ELIBERĂRII Elenei Udrea

În această dimineață a explodat o adevărată bombă în presa din România! Mai toate publicațiile au preluat articolul unei cunoscute jurnaliste costaricane, care a dezvăluit că fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, va rămâne după gratii în Costa Rica.

Jurnalista Amelia Rueda a dezvăluit pe blogul său că un judecător de la Tribunalul Penal din Pavas a respins, vineri, cererea de eliberare a fostei „Blonde de la Cotroceni”.Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi cine este, de fapt, Amelia Rueda și în ce mega-investigație a fost implicată. Rueda a împlinit 67 de ani la 3 octombrie, anul acesta, cu o zi înainte ca Elena Udrea și Alina Bica să fie reținute, la pachet, de justiția costaricană.

Numele acesteia este legat de mega-ancheta care a creat un scandal uriaș la nivel mondial. Amelia Rueda a fost implicată în celebra investigație „Panama Papers”.

La 3 aprilie 2016, numeroase publicații media au publicat, în urma unei scurgeri de informații, simultan, în 76 de țări, metodele prin care unii dintre cei mai bogați oameni din lume își ascund averile în paradisuri fiscale.

Ulterior, ziariștii au publicat și documentele care aparțin firmei de avocați Mossack Fonseca din Panama, firmă care a ajutat diverși clienți în ocultarea de averi, spălarea de bani și evitarea și reducerea impozitelor de plătit.

În această investigație apare și numele președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Loading...