BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ despre casnicia unei VEDETE celebre


Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre mariajul pe care îl are cu Daniel Niculescu, cu care are o fetiță, dar și despre noile sale proiecte.

Vedeta a mărturisit că se ceartă cu soțul ei, însă nu atât de mult cât să ajungă la divorț. Tonciu a amintit și despre episodul în care a plecat singură la mare:

„Mă cert cu soţul meu. Eu nu m-am căsătorit acum de doi ani de zile ca să destram această relaţie. Am fost şi eu la mare. Soţul meu a ştiut că plec la mare, a fost şi de acord. Am plecat cu sora mea pentru că ea acum are 18 ani şi îşi dorea să ajungă de 1 mai la mare şi nu are anturaj. Deocamdată este mică şi mama nu prea a lăsat-o să iasă.

Soţul meu a ştiut că m-am dus la mare. Nu a venit după mine la mare. Am plecat sâmbătă şi duminică am fost acasă. Mă cert cu soţul meu, ca orice cuplu, dar nu să ajung la un divorţ, deocamdată nu…

Ne certăm de la lucruri minore. Nu mă ajută la cumpărături. Îi pun masa, se ridică şi nu şi-o strânge. Mă deranjează. Mi-a dat Dumnezeu un băiat opusul meu, dacă era şi el vulcanic îţi dai seama ce era. Eram mai tare ca Bahmu şi ca Prigoană”, a precizat Andreea Tonciu.
Vedeta a mai spus că momentan nu își mai dorește un copil, întrucât are și alte priorități:

„Deocamdată nu-mi doresc un copilaș, chiar nu. Nici nu știu dacă o să mai fac vreodată vreun copil, dar nu știu ce o să-mi rezerve viitorul. Deocamdată nu m-am gândit la chestia asta. Acum am alte priorități. Am niște proiecte în televiziune noi și mă axez pe ele acum. (…) Despre acest subiect (n.r. Sânziana Buruiană) nu vreau să ovbresc, se pare că ei îi place să vorbească. O las pe ea”, a precizat Andreea Tonciu.

Tonciu a negat afirmațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora ar putea să divorțeze de soțul ei.

„Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg că m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Da, soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult. Să ştii că sunt geloasă, dar eu sunt aşa, puţin mai cu capul pe umeri. El e mai copil şi ar crede orice, dar are foarte mare încredere în mine”, a conchis Tonciu.

Loading...