BOMBA momentului la PRO TV! ANDREEA ESCA, anunţ despre RETRAGERE! A fost decorată pentru ÎNTREAGA CARIERĂ

Celebra prezentatoare Andreea Esca a fost decorată, marţi, de către ambasadoarea Franţei în România, Michele Ramis, cu Ordinul Naţional al Meritului în grad de Cavaler.

‘Sunteţi un simbol al profesionalismului şi al tranziţiei mediatice post 1989 din România. Sunteţi cunoscută de toată lumea în România şi de asemenea faceţi cunoscută Franţa în România. Sunteţi un promotor admirabil al relaţiei excepţionale dintre Franţa şi România şi al intereselor noastre comune împărtăşite. Franţa şi valorile pe care le apară vă datorează mult şi sunt sigură că vom putea continua să ne bazăm pe calităţile dumneavoastră. Aşadar, cu mare plăcere, în numele preşedintelui Republicii Franceze şi în virtutea puterilor care mi-au fost conferite vă numesc Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului’, a spus ambasadoarea Franţei, citat de dcnews.ro.

Jurnalista a afirmat că medalia reprezintă o încurajare pentru continuarea carierei, şi a dat asigurări că nu se gândeşte la retragerea din televiziune.

‘Această decoraţie nu este o încununare a carierei, ci o încurajare ca să continui cariera şi stau liniştită pentru că nu sunt la sfârşitul carierei, pentru că eu ador ceea ce fac. Deci, nu este o medalie care este atribuită la sfârşit de carieră’, a precizat prezentatoarea TV.

Loading...