BOMBĂ! O VEDETA CELEBRA de la ANTENA3 risca PUSCARIA! Iata ce s-a intamplat

Un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj arată că o judecătoare de la Tribunalul Sălaj a denunţat falsificarea propriei semnături într-un document prezentat miercuri seară de Antena 3. Parchetul arată în comunicat că judecătoarea Maria-Cristina Ştef a depus o plângere pentru fals legată de memoriul prezentat de Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei. Falsul memoriu prezentat la tv denunţa presupusele protocoale secrete dintre parchete şi SRI, scrie G4Media.ro.

Comunicatul remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj arată că procurorii au deschis deja un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 322 alin 1 din Codul Penal.

Procurorii din Sălaj mai arată că falsul memoriu fusese transmis către urmatparele instituţii: Parchetul de pe lângă Înalta Curte, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Senat, Guvern şi SRI.

Antena 3 a prezentat miercuri seară un document atribuit judecătoarei şi a anunţat că aceasta ar adresat o scrisoare Guvernului în care denunță protocoalele secrete.

“La nivelul Tribunalului Sălaj, în virtutea colaborării dintre instanță, Parchet și Serviciul Român de Informații, anumite dosare cu infracțiuni grave sunt scoase din tribunal și prezentate la Serviciul Român de Informații. În cadrul instituției funcționează comitetul mixt, format din procurorii Dan Bubuig și Crin Bologa, doamna judecător Claudia Tomșa și dl.col. Marius Noje, șeful S.J Sălaj (uneori participă și Laurențiu Butiri, șeful A.J.F.P. Sălaj). Comitetul mixt analizează dosarele cu infracțiuni grave, subsecvent propunându-se soluțiile care trebuie date. La nivelul judecătorilor secției penale hotărârile sunt aduse la cunoștință de doamna judecător Claudia Tomșa”, arăta documentul atribuit de Antena 3 judecătoarei.

În emisiunea de miercuri seară de la Antena 3 nu a fost prezentat punctul de vedere al magistratului din Sălaj.

Loading...