BOMBA! Primul lider PSD care anunță trecerea în tabăra Ponta!


Primul lider PSD care anunță trecerea în tabăra Ponta! A început sfârșitul lui Dragnea în fruntea PSD! Deputatul Cătălin Nechifor, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a anunţat că se înscrie în partidul fondat de Ponta.

„Alături de #VictorPonta. Din nou de la capăt. Începem o construcție #ProRomania și la Suceava. După 16 ani în PSD a venit momentul în care sa îmi dau seama ca niciodată sa nu spui niciodată. Mi-am făcut datoria fata de PSD, am avut și împliniri și dezamăgiri, dar viata merge mai departe și ma bucur sa fiu din nou alături de oameni care au fost lângă mine. Am trecut prin multe, am învățat și pe pielea noastră despre real politics, nu sunt penal, apropo nici baron local n-am reușit sa fiu, cu toate ca, între noi fie vorba, în 2012 puteam să-i pun pe unii sa meargă și pe sarma cu capul în jos, ca asa erau obișnuiți. Și în final, asa ca în Bucovina va spun Hristos s-a inaltat!”, a anunțat deputatul PSD pe Facebook, trimis până acum de PSD să susțină la TV măsurile partidului.

Surse politice au precizat pentru Comisarul că în următoarea perioadă urmează noi transferuri de la PSD la Pro România. Deocamdată…

Sursa:comisarul.ro

Loading...