BOMBĂ! ȘAH-MAT pentru DRAGNEA. LOVITURA FATALĂ vine chiar din PSD

PSD stă pe un butoi de pulbere din cauza ultimelor evenimente petrecute în CExN. Mai mult, în spațiul public a fost lansată o ipoteză conform căreia Corina Crețu, europarlamentarul PSD cu cea mai puternică voce, ar urma să aspire la postul de premier din poziția de membru al Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat punctul de vedere cu privire la o viitoare nominalizare a Corinei Crețu ca premier al României și la criticile acesteia referitoare la absorția fondurilor europene și la modul în care lucrează Guvernul.

„Aceste critici le-am făcut și eu începând din 2007. Nu atragem fonduri europene suficiente, nu ne pregătim suficient de bine. Asta nu este o problemă, însă actuala putere a ajuns la contraperformanțe uimitoare în zona fondurilor europene”, a declarat Președintele României, la Palatul Cotroceni.Întrebat ce părere are despre o posibilă nominalizare a Corinei Crețu drept viitorul premier al României, Klaus Iohannis susține că nu a auzit despre acest subiect.”Nu am auzit de așa ceva și este o chestiune pe care nu aș comenta-o.”, a adăugat Iohannis.