BOMBA SERII. DENUNTATORUL Vlad Cosma din scandalul DNA ar fi PLECAT din ROMANIA


Vlad Cosma ar fi plecat din România.

Fostul deputat este citat marţi, 13 februarie, la DNA, într-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploieşti.

Vlad Cosma este aşteptat mâine la sediul DNA din Ploieşti unde a fost citat ca martor într-un nou dosar. Deocamdată, procurorii ploieşteni nu vor să ofere informaţii cu privire la obiectul cauzei în care fostul deputat va trebui să depună mărturie şi nici ce persoane mai sunt implicate.
În Ploieşti, există informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu s-ar afla pe teritoriul României, motiv pentru care marţi este posibil să nu se prezinte la Parchet, scrie Adevărul.

Întrebat dacă are informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu se află în ţară, Lucian Onea, procurorul şef al DNA Ploieşti a declarat, în timpul unei conferinţe de presă susţinută, luni, că „nu am idee. Mâine este citat într-un dosar. Să vedem dacă se va prezenta”.

Întrebat în ce calitate este chemat la DNA Ploieşti, Onea a precizat că fostul deputat are calitate de martor în cauză, dar a refuzat să dea detalii despre anchetă.

Luni, DNA a răspuns acuzaţiilor din înregistrăile difuzate la Antena 3 de Vlad Cosma, difuzând transcrierea unor discuţii cu persoane care ar fi cerut o situaţie juridică favorabilă lui acestuia şi tatălui său ameninţând că vor apărea la TV înregistrări şi montaje din anchete şi cu montaje menite să discrediteze procurorii. Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public în legătură cu DNA şi va face verificări prealabile pentru a stabili dacă este vorba despre abateri disciplinare.

Sursa:digi24.ro

Loading...