BOMBA SERII. Iubita lui Dragnea. Irina Tănase,ar fi implicată în scandalul BELINA

Irina Tănase era angajată la Ministerul Dezvoltării în perioada în care s-a făcut transferul insulei Belina la Tel Drum. Tănase a ajuns secretara lui Dragnea pe 1 octombrie 2013, iar hotărârea de guvern pentru Belina a fost adoptată în noiembrie 2013. Irina Tănase ar trebui audiată la DNA din cel puțin 3 motive, consideră jurnalistul Alexandru Căutiș.

Afacerile din Brazilia de pe urma cărora a beneficiat președintele PSD, Liviu Dragnea, au intrat în vizorul procurorilor din țara sud-americană. Aceștia suspectează o posibilă spălare de bani, dar și alte infracțiuni în cazul investițiilor făcute pe numele prietenilor politicianului.

Căutiș: Irina Tănase ar trebui audiată la DNA din cel puțin 3 motive

”În prima iesire a ei in brazilia a deprins cu Gheorghias, exista zvonurile ca in Brazilia au fost spalati bani negri din Romania, posibil ca banii sa fi fost veniti de la Tel Drum. A doua cale, Irina Tanase a fost angajata la Ministerul Dezvoltarii, dupa cum stiti Tel Drum a facut o frauda prin intermediul Ministerului Dezvoltarii. La o luna dupa ce a fost angajata la minister, s-a facut acel transfer, lacul Belina a trecut de la administrarea CJ la administrarea Tel Drum”, a afirmat Alexandru Căutiș, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Loading...