BOMBA SERII. Udrea, legături cu GRUPARI MAFIOTE în Costa Rica: ADEVARUL DIN SPATELE ARESTARII

 

Se pare că fuga Elenei Udrea și a Alinei Bica în Costa Rica nu a fost întâmplătoare. Presa din Costa Rica arată că cele două au fost ajutate ajungă acolo de o adevărată rețea internațională, care are legături cu traficanții de droguri și care îi ajută pe cei cu probleme legale să se ascundă în Costa Rica.

„Diario Extra” susține că arestarea fulger a Elenei Udrea şi Alinei Bica de zilele trecute are legătură cu destructurarea unei reţele internaţionale în cadrul căreia persoane din Costa Rica ajutau traficanţii din droguri din Columbia să se „ascundă”, informează Antena 3.

Concret, ar fi vorba de un avocat şi de un notar din Costa Rica. Jurnaliştii costaricani susțin că rețeaua ar fi mai fi ajutat încă trei români cu condamnări în România ca să se stabilească acolo.

Elena Udrea şi Alina Bica ar fi primit ajutor de la Mihai Rădulescu, un om de afaceri român, care are cetăţenie costaricana în urma căsătoriei cu o tânără din acea ţară, de care a divorţat după trei ani. Acesta ar avea mai multe firme, în cadrul cărora figurează și numele soțului Alinei Bica.

Loading...