BOMBA: SURPRIZĂ ÎN SHOWBIZ! BRIGITTE SFĂT SE CĂSĂTOREȘTE cu unul dintre cei mai ravniti cantareti

Brigitte Sfăt a uimit pe toată lumea când a apărut în rochie de mireasă. Se pare că vedeta se căsătorește pentru a patra oară, de această dată cu Nadir, unul dintre cei mai râvniți cântăreți din showbiz.

Petrecerea va fi una senzațională, încărcată cu tradiții și cu obiceiuri specifice culturii artistului. Nunta va fi libaneză, cu totul de la mâncare și decor, până la muzică și dansatoare, respectând tradiția. Totul momentul va putea fi urmărit într-un spectacol inedit, în această seară, la „Party like a star” cu Mădălina Bălan, de la ora 19:55, la Antena Stars.

Brigitte a intentat divorțul în februarie
Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. Brigitte Sfăt a intentat divorț de Ilie Năstase în luna februarie și, în ciuda insistențelor fostului mare tenismen, pare hotărâtă să nu facă niciun pas înapoi. La a doua înfățișare, judecătorii au amânat decizia, din cauza unor acte pe care Brigitte le-ar fi completat greșit.

Fostul tenismen este la al patrulea mariaj, după cele cu Dominique Grazia, Adelaide Alexandra King și Amalia Năstase. De penultima soție, Amalia, s-a separat în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi șapte de căsnicie. (sursa: cancan.ro)

Loading...