BOMBA ZILEI. CANDIDAT SURPRIZA pe care PSD vrea sa-l arunce in BATALIA pentru PREZIDENTIALE!


După ce s-a vehiculat numele lui Gabriela Firea, analistul politic Cozmin Gușă, una dintre vocile autorizate să explice situația la zi a PSD-ului, afirmă că aceasta nu are nicio șansă ca să fie nominalizată. Același lucru îl afirmă și despre Călin Popescu Tăriceanu.

„Legat de congres, aici jocul este unul mediatic: se agită mult două nume care pot fi prezidenţiabilii PSD: Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu. Legat de Firea, ea nu a jucat tot timpul decat rolul de iepure sau ocupant de loc pentru calitatea de prezidenţiabil, până în momentul în care Dragnea şi-ar fi rezolvat problemele pe care trebuia să şi le rezolve. Pentru că adevăratul scop al congresului, care i-a fost sugerat lui Dragnea de consultanţii israelieni care îl bagă gardă în fiecare zi, este sa capete un soi de nominalizare formală, în speranţa că un prezidenţiabil va fi mai puţin atacat de Justiţie, asta fiind o cutumă care se aplică doar în anul prezidenţialelor, şi după ce acest prezidenţiabil a fost nominalizat”, explică consultantul.

Guşă a mai spus că mai degrabă ar avea şanse să fie nominalizată Ecaterina Andronescu, decât Gabriela Firea, pentru prezidenţiale, în partid. Totodată, varianta Tăriceanu candidat comun este imposibilă, pentru că ar demobiliza liderii PSD, dar şi electoratul PSD:

„Nu putem discuta despre Gabriela Firea, cred că dacă vorbim de femei, mai degrabă Ecaterina Andronescu ar putea fi nominalizată şi să capete votul partidului. Al doilea nume, Călin Popescu Tăriceanu este împins de consultanţii acestuia in faţă, pe o teorie falsă, că PSD nu poate câştiga prezidenţialele cu candidat propriu. Dar cu atât mai puţin ar putea să câştige Călin Popescu Tăriceanu, care ar demobiliza liderii PSD şi electotarul PSD. Sigur, asta este o dorinţă a sa, să fie candidat comun, şi nu numai, şi ci a celor din spatele lui, dar este imposibil”, a subliniat Guşă.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns