BRANCARDIERUL CALAU. Acesta OMORA bolnavi in stadii terminale pentru 300 euro SPAGA de la firmele de pompe funebre

Un brancardier care a ucis mai multe persoane şi apoi primea beneficii de la firmele de pompe funebre a fost arestat în Catania, Italia.

Poliţiştii au arestat joi un brancardier bănuit că a ucis mai multe persoane aflate în ultima parte a vieţii, în schimbul unor retribuţii, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre locale care au legături cu mafia. Brancardierul, în vârstă de 42 de ani, ar fi ucis cel puţin trei persoane în vârstă, bolnave şi aflate în stadii terminale, injectându-le bule de aer în vene în timpul transferului cu ambulanţa de la spital la domiciliile lor, unde doreau să îşi petreacă ultimele zile din viaţă, arată Agerpres.

El anunţa apoi firmele locale de pompe funebre, asociate mafiei, care profitau de tristeţea familiilor îndoliate pentru a le propune serviciile lor funerare, potrivit unui martor care a dezvăluit operaţiunea într-un interviu acordat pentru televiziunea italiană. „Întrucât victimele erau la finalul vieţii şi oricum urmau să moară, el le injecta bule de aer în vene şi bolnavul murea de embolie”, a explicat martorul. Pentru fiecare defunct, brancardierul primea 300 de euro de la firmele de pompe funebre cu care colabora.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns