Breaking news. CARNAGIU pe autostrada Sibiu – Orăştie. Sunt mai multe victime.Echipajele de prim-ajutor sunt la fata locului


Accident cumplit în Sibiu! Două autoutilitare s-au izbit violent pe autostrada Sibiu – Orăştie, accidentul soldându-se cu șase victime.

Cele două autoutilitare s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în dreptul localităţii Aciliu, pe sensul către Sibiu.
”Posibil pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă”, au anunţat poliţiştii.

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate şi au fost scoase de către echipajele de pompieri. Una dintre victime a decedat, celelalte două fiind inconştiente.

De asemenea, trei persoane au fost rănite, fiind evaluate de către echipajele medicale sosite la faţa locului.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au anunţat că pentru salvarea victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD.

Toate victimele sunt adulţi, fiind vorba despre şase bărbaţi.

Traficul în zona accidentului este complet blocat, Direcţia Regională de Drumuri si Poduri Braşov anunţând că circulaţia este deviată pe celălalt sens de mers, de la Cunţa (judeţul Alba).

Loading...