BREAKING NEWS: DRAGNEA rupe tacerea si vorbeste despre ARESTAREA SA

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a arătat mirat de faptul că ar trebui să dea vreo explicaţie cu privire la cererea de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA la întâlnirea pe care o va avea joi cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, precizând că Parlamentul nu are de ce să dea explicaţii pe acest subiect.

„Să dau eu explicaţii? Dar nu aş putea să fiu arestat pentru orice demers? Da de ce să dau explicaţii?”, a răspuns Dragnea, miercuri, la Parlament, întrebat de jurnaliști dacă va da explicaţii, în întâlnirea de joi, cu privire la cererea de revocare a şefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Potrivit șefului PSD, oficialii europeni „nu pot aştepta de la Parlament” explicaţii pe astfel de teme.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a confirmat că se va întâlni joi cu oficialul CE.

VEZI SI: Jurnalistă celebra, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE! A fost BĂTUTĂ, UMILITA ȘI ABUZATĂ: “Am iubit un OM care …”

După ce s-a pronunţat în mai multe rânduri pe subiectul fierbinte al modificărilor la legile justiţiei, oficialul european vine la Bucureşti, unde va avea câteva întâlniri importante.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va întâlni pe 1 martie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu prim-ministrul Viorica Dăncilă, cu președintele României Klaus Iohannis, dar și cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justiţiei, potrivit Reprezentanţei CE în România.

La sfârşitul lunii ianuarie, președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și prim-vicepreședintele instituției, Frans Timmermans, au emis o declarație comună în care își exprimau „îngrijorarea” față de „evoluțiile recente din România”. Oficialii europeni se refeau la modificarea legilor justiției și la amendamentele aduse Codurilor penale, dezbătute în Parlament.

Vizita lui Timmermans are loc pe fondul mai multor declaraţii din partea liderilor coaliţiei de la Bucureşti, potrivit cărora oficialii de la Bruxelles se lasă dezinformaţi de diverse surse rău-voitoare.

Loading...