BREAKING NEWS. Iohannis,DECLARATIE-BOMBA care da fiori pesedistilor


Klaus Iohannis n-a minimalizat sesizarea penală făcută de Orban! Așa cum sperau pesediștii! Ba, mai mult, a caracterizat drept isterice declarațiile făcute de pesediști, în frunte cu Dragnea!

„Am observat această preocupare şi am analizat şi am ajuns la concluzia, care cred că va rămâne valabilă cel puţin câteva zile sau săptămâni, să nu comentez în niciun fel nici sesizarea depusă de domnul Orban, nici interpretările, care de o parte politică s-au făcut cu foartă multă isterie. În niciun caz nu vreau să apară impresia că prin declaraţiile pe care le fac aş putea sau aş vrea să influenţez ancheta. E simplu și clar: Nu comentez!”, a declarat președintele.

Întrebat dacă este nevoie de intervenţia procurorilor în problema mutării Ambasadei României din Israel, Iohannis a răspuns: „Mutarea ambasadei nu are nicio treabă cu procurorii. E o decizie pe care o voi lua eu”.

Despre desființarea Pilonului II: Această abordare e deja la limita unei guvernări diletante foarte toxice/Somez Guvernul să-și revină

Președintele Klaus Iohannis a „somat” guvernul „să-și revină”, după apariția unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru șase luni a plăților la Pilonul II de pensii, afirmând că avem de-a face cu o „abordare” care este „deja la limita unei guvernări diletante foarte toxice”.

„Așa nu se poate, e nevoie de o clarificare fermă, sper în sensul că PSD nu se atinge de acești bani”, a spus Iohannis, care a „somat” coaliția de guvernare „să clarifice o dată pentru totdeauna care e intenția lor legată de Pilonul II”.

Acesta a subliniat ca este vorba despre „bani privați, sunt banii oamenilor care contribuie” și „nu poți să te joci cu așa ceva”.

Sursa:comisarul.ro

Loading...