BREAKING NEWS.Liviu Dragnea A IESIT DE LA AUDIERI HUIDUIT de protestatari. A spus TOT!

Câţiva oameni au protestat în faţa Parchetului General, în timp ce Liviu Dragnea era audiat în dosarul violenţelor de la protestele din 10 august.
În momentul în care Liviu Dragnea a ieşit de la audieri, oamenii au început să strige „HOŢULE!”, „La puşcărie!”, „Să îţi fie ruşine, penalule!”, „Penalule!” şi „Cât de javră poţi să fii să gazezi nişte copii”.

O altă persoană i-a strigat lui Liviu Dragnea să îi fie ruşine: „V-aţi bătut joc de un popor întreg!”.

Şeful PSD a fost iritat de protestul din faţa Parchetului General şi s-a enervat la unele întrebări ale jurnaliştilor.

Întrebat de un protestatar cât mai vrea să fure, Dragnea i-a spus: „Nu am furat nimic. Unde e bogăţia mea? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?”.
Liviu Dragnea a afirmat după audierea de la Parchetul General că a fost citat ca martor. „Am fost audiat ca martor în legătură cu afirmaţiile privind o lovitură de stat. Nu am depus niciun document”, a precizat acesta, adăugând că nu poate să ofere prea multe informaţii.

„Jandarmeria a acţionat legal. Au fost niste violente destul de mari”.

Întrebat cine ar putea fi vinovat de ce s-a întâmplat, dacă Jandarmeria a acţiont legal, Dragnea a spus: „Cei care au organizat acele violenţe”

Totodată, Liviu Dragnea a fost aşteptat de protestatari care l-au huduit. Astfel, aceştia au scandat „Cât de javră poţi să fii, să furi bani de la copii”, moment în care Liviu Dragnnea a avut o ieşire nervoasă, spunând către aceştia: „Nu am furat absolut nimic! Unde e bogăţia mea?! Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?!”

Loading...