Câţiva oameni au protestat în faţa Parchetului General, în timp ce Liviu Dragnea era audiat în dosarul violenţelor de la protestele din 10 august.
În momentul în care Liviu Dragnea a ieşit de la audieri, oamenii au început să strige „HOŢULE!”, „La puşcărie!”, „Să îţi fie ruşine, penalule!”, „Penalule!” şi „Cât de javră poţi să fii să gazezi nişte copii”.

O altă persoană i-a strigat lui Liviu Dragnea să îi fie ruşine: „V-aţi bătut joc de un popor întreg!”.

Şeful PSD a fost iritat de protestul din faţa Parchetului General şi s-a enervat la unele întrebări ale jurnaliştilor.

Întrebat de un protestatar cât mai vrea să fure, Dragnea i-a spus: „Nu am furat nimic. Unde e bogăţia mea? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?”.
Liviu Dragnea a afirmat după audierea de la Parchetul General că a fost citat ca martor. „Am fost audiat ca martor în legătură cu afirmaţiile privind o lovitură de stat. Nu am depus niciun document”, a precizat acesta, adăugând că nu poate să ofere prea multe informaţii.

„Jandarmeria a acţionat legal. Au fost niste violente destul de mari”.

Întrebat cine ar putea fi vinovat de ce s-a întâmplat, dacă Jandarmeria a acţiont legal, Dragnea a spus: „Cei care au organizat acele violenţe”

Totodată, Liviu Dragnea a fost aşteptat de protestatari care l-au huduit. Astfel, aceştia au scandat „Cât de javră poţi să fii, să furi bani de la copii”, moment în care Liviu Dragnnea a avut o ieşire nervoasă, spunând către aceştia: „Nu am furat absolut nimic! Unde e bogăţia mea?! Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?!”

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...