BREAKING NEWS: NUME GRELE din showbiz-ul romanesc alaturi de JURNALIST CELEBRU, chemați la DIICOT Ploiești, MARTORI în dosarul DROGURILOR pentru vedete

Raluca Bădulescu, Marian Ionescu, Răzvan Ciobanu și Oreste Teodorescu vor fi audiați ca martor în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”, care a explodat azi dimineață la DIICOT Ploiești. Manelistul Elvis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc și a fost citat vineri la DIICOT.

Surse judiciare au declarat, pentru Libertatea, că în acest dosar sunt vizați consumatori de droguri, printre care și vedete din showbiz și TV.

Deocamdată, anchetatorii nu au făcut percheziții la niciun nume de pe listă.

Manelistul Elvis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc. El ar fi fost printre cei care livrau cocaină și canabis, drogurile care ar fi fost comandate de consumatori. Anchetatorii nu l-au găsit azi pe Elvis Armeanca și l-au citat să vină mâine la audieri, la DIICOT Ploiești.

Dintre cei de pe lista martorilor, singurul care a răspuns, pe larg, apelurilor cotidianului Libertatea a fost Oreste Teodorescu.

„Nu știu despre ce e vorba, vorbim despre o farsă?!”, a fost prima lui reacție.

Apoi a sunat la redacție și a completat: „Am sunat chiar eu la DIICOT și mi-au spus că informația, în ceea ce mă privește, este falsă”.

Un alt nume de pe listă este Marian Ionescu, care a spus: „Nu știu nimic, nu am nicio legătură și nu consum droguri”. În dosar, marian Ionescu ar urma să fie audiat ca martor, iar fiul său, Carmin Ionescu, ar fi vizat în calitate de consummator de droguri.

Loading...